Antena Meniu Search
x

Româncă de 50 de ani, condamnată în Belgia. Conducea beată şi cu farurile stinse: "M-am sacrificat!"

O româncă de 50 de ani a fost condamnată în Belgia. Femeia conducea beată şi cu farurile stinse, după o seară petrecută la restaurant

Fotografie cu caracgter ilustrativ
Româncă de 50 de ani, condamnată în Belgia. Conducea beată şi cu farurile stinse: "M-am sacrificat!" - Twitter

O româncă de 50 de ani a fost condamnată în Belgia. Femeia conducea beată şi cu farurile stinse, după o seară petrecută la restaurant. 

Românca, indentificată de poliţie cu iniţialele P.L., a fost judecată la Veurne, în Belgia, pe 7 ianuarie, iar judecătorul i-a aplicat pedeapsă maximă pentru faptele ei, scrie hln.be. Femeia a fost prinsă pe 25 martie 2018 conducând beată şi cu farurile stinse, deşi afară era întuneric. 

Aproape de miezul nopţii, o patrulă de poliţie a oprit autoturismul condus de româncă pentru că circula fără vreo lumină aprinsă. Când au început să discute cu ea, agenţii au mirosit alcool şi i-au cerut femeii să facă un test. Rezultatul, 1,07 alcool pur la mie, i-a şocat pe poliţişti.

La tribunal, femeia a recunoscut totul şi a explicat că venea de la restaurant, unde fusese împreună cu soţul ei. Acolo, a spus ea, a băut vodcă şi bere. Românca a încercat să îl înduplece pe judecător şi a făcut o declaraţie care i-a agravat situaţia.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Judecătorul nu a vrut să îneleagă situaţia, mai ales că poliţiştii au descoperit că între restaurantul unde băuseră şi casa lor românii avea de mers doar 300 de metri. Ceea ce înseamnă că puteau lăsa maşina acolo şi să plece pe jos acasă.

Pentru fapta ei, românca a primit pedeapsa maximă, adică o amendă penală de 3.200 de euro, plus 2.000 de euro amendă suspendată provizoriu, şi interdicţia de a conduce timp de 42 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Româncă de 50 de ani, condamnată în Belgia. Conducea beată şi cu farurile stinse: "M-am sacrificat!"