Antena Meniu Search
x

Româncă acuzată de cruzime, în America

O tânără originară din România este în centrul unui caz de crutime care a provocat revoltă în America. Fata s-a filmat în timp ce chinuia o broască ţestoasă

Vezi și

O tânără originară din România este în centrul unui caz de crutime care a provocat revoltă în America. Fata s-a filmat în timp ce chinuia o broască ţestoasă

Poate că în România ar scăpa ieftin. Poate că nici nu s-ar ajunge la proces. În America, fata de 18 ani riscă până la 5 ani de închisoare pentru că a chinuit şi a ucis broasca ţestoasă. Puţine voci vin în apărarea lui Jennifer. Nici măcar familia nu a vrut să apară în public pentru a o susţine. În schimb, fostul consilier al fetei spune că tânăra nu ar trebui judecată prea aspru. A avut un trecut ieşit din comun, spune el.

Jennifer provine dintr-un orfelinat din România şli nu vom şti niciodată ce i s-a întâmnplat acolo şi pe durata tranziţiei ei către America.

Fostul consilier mai spune că Jennifer nu a vrut să îi facă rău vietăţii. Probabil a recurs la acest gest ca să impresioneze pe cineva.Încearcă să se facă plăcută şi să îşi facă prieteni. Îşi caută prieteni şi ar face orice ca să reuşească să se împrietenească.

Jennifer Emoke Greene a auns în Statele Unite la vârsta de 13 ani, după o copilărie petrecută în România. A avut însă nevoie de 3 ani de consiliere specială, pentru că nu era adaptată din punct de vedere social. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Româncă acuzată de cruzime, în America