Antena Meniu Search
x

Româncă batjocorită şi bătută de tatăl violent fuge cu un tânăr care o tratează la fel

O româncă de 27 de ani, stabilită în Italia, şi-a obţinut o dreptate parţială în instanţă, după ce atât tatăl ei, cât şi soţul ei, ambii români, au bătut-o şi au batjocorit-o.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.01.2020, 18:35

Românca a fost bătută şi batjocorită mai mult de 15 ani
Românca a obţinut condamnarea tatălui, dar şi a soţului abuziv - Il Messaggero

O româncă de 27 de ani, stabilită în Italia, şi-a obţinut o dreptate parţială în instanţă, după ce atât tatăl ei, cât şi soţul ei, ambii români, au bătut-o şi au batjocorit-o.

Viaţa tinerei românce a fost un coşmar încă de la vârsta de 8 ani, când tatăl ei, un tip extrem de violent, a batjocorit-o pentru prima dată.

La câţi ani de închisoare au fost condamnaţi tatăl şi soţul româncei bătute şi batjocorite

Conform Il Messaggero, totul s-a întâmplat într-un moment în care mama tinerei, însărcinată, era internată în spital şi se pregătea să nască.

Tatăl tinerei a profitat că mama nu este acasă şi şi-a batjocorit propria fiică.

Coşmarul trăit alături de tatăl ei a durat până în 2009 când, la vârsta de 16 ani, românca nu a mai suportat tratamentul şi a fugit de acasă alături de un tânăr tot de origine română.

Credea că şi-a găsit liniştea alături de iubitul ei, viitorul soţ, dar acesta a devenit la rându-i extrem de violent după nuntă, astfel că a început să o bată şi să o violeze.

S-a salvat cu greu din noul coşmar şi a găsit susţinere din partea unei organizaţii italiene pentru a depune plângere atât împotriva tatălui ei, cât şi împotriva soţului.

Iar zilele trecute, după anii întregi de proces, românca a obţinut o dreptate parţială în instanţă.

Pentru că mai multe fapte s-au prescris, tatăl ei a fost condamnat la 10 ani de închisoare, iar soţul ei a scăpat cu cinci ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Româncă batjocorită şi bătută de tatăl violent fuge cu un tânăr care o tratează la fel