Antena Meniu Search
x

O îngrijitoare româncă găsită moartă în casă, cu urme de sânge lângă ea, în Italia

O româncă a fost găsită moartă, luni dimineaţa, în apartamentul său din Ischia, de către soţul său întors din Napoli. Oamenii legii spun că femeia avea răni, iar în jurul trupului său erau urme de sânge. Se pare că femeia murise cu câteva ore înainte de a fi descoperită de partenerul său de viaţă.

de Monica Palade

la 03.08.2021, 17:37

O îngrijitoare româncă găsită moartă în casă, cu urme de sânge lângă ea, în Italia - ildispariquotidiano/tgcom24/Profimages

Şocat, bărbatul nu a apucat să sune la numărul de urgenţă, ci a ieşit în stradă şi a început să ceară ajutor. Din primele informații, românca a fost găsită pe podea și prezenta urme de sânge lângă corp și mici tăieturi.

Trecea printr-o depresie

Oamenii legii nu exclud nicio variantă. Se ia în calcul şi sinuciderea. Potrivit vecinilor, femeia, care lucra ca îngrijitoare şi se mutase de câtţiva ani în acel apartament, era foarte tăcută în ultima vremei şi asculta muzică tristă dată la maximum.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie. Cercetările sunt în plină desfășurare pentru a clarifica ce s-a întâmplat și pentru a stabili exact dacă este vorba de o sinucidere. Anchetatorii au solicitat o autopsie pentru a clarifica cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O îngrijitoare româncă găsită moartă în casă, cu urme de sânge lângă ea, în Italia