Antena Meniu Search
x

Româncă însărcinată, obligată să se prostitueze în Anglia, salvată de un taximetrist

O româncă însărcinată a fost salvată de un taximetrist din Anglia din mâinile unui proxenet periculos, iar momentul a fost suprins de o cameră montată pe uniforma unui poliţist chemat în ajutor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 14.09.2020, 09:54

Românca însărcinată a fost salvată în Anglia de un taximetrist din mâinile proxenetului Robert Enescu
Românca însărcinată a fost obligată să se prostitueze în Anglia de Robert Enescu, un proxenet român - Daily Mail

O româncă însărcinată a fost salvată de un taximetrist din Anglia din mâinile unui proxenet periculos, iar momentul a fost suprins de o cameră montată pe uniforma unui poliţist chemat în ajutor.

Totul s-a întâmplat pe 20 februarie 2018, la patru zile după ce românca însărcinată a ajuns în Londra, împreună cu alte patru fete, după ce un proxenet le-a promis că vor lucra într-un salon de masaj.

În momentul în care a ajuns în Londra, românca a fost obligată să se prostitueze, chiar dacă era însărcinată, iar ulterior a fost mutată în Coventry, un alt oraş din Anglia.

Pe 20 februarie, românca însărcinată a fost trimisă de un proxenet român, Robert Enescu, la un bordel din oraş, cu un taxi.

Pe acelaşi subiect

Atunci când a urcat în taxi, românca a început să plângă şi să îi explice taximetristului că este victima unui proxenet, că este însărcinată şi că a fost obligată să se prostitueze.

Taximetristul a sunat la Poliţie şi a ajutat-o pe româncă să ajungă înapoi în România, în timp ce proxenetul a fost identificat şi judecat.

În urmă cu câteva zile, Robert Enescu a fost condamnat, în lipsă, la nouă ani de închisoare.

Potrivit Daily Mail, momentul în care românca a fost salvată a fost filmat de o cameră montată pe uniforma primului poliţist care a ajuns la faţa locului.

Taximetristul care a salvat-o pe româncă a devenit erou şi a fost felicitat de conducerea Poliţiei pentru fapta sa.

În urma unei percheziţii la adresa la care trebuia să ajungă şi românca însărcinată, poliţiştii au reuşit să identifice şi alte victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri externe » Româncă însărcinată, obligată să se prostitueze în Anglia, salvată de un taximetrist