Româncă arestată în Italia, după ce a furat 23 de pachete cu parmezan

De Redactia Observator.
Publicat: 28.09.2019, 07:56.
Actualizat: 28.09.2019, 08:11

O româncă din Italia a fost arestată de carabinieri după ce a furat 23 de pachete cu parmezan dintr-un supermarket din Avola, Sicilia.

Româncă arestată în Italia, după ce a furat 23 de role cu cașcaval

Femeia a vrut să fure nu mai puțin de 23 de role de parmezan

siracusapost.it

O româncă din Italia a fost arestată de carabinieri după ce a furat 23 de pachete cu parmezan dintr-un supermarket din Avola, Sicilia.

Elena Ion, în vârstă de 32 de ani, o cunoscută a poliției din sudul sudul Siciliei, a ascuns în geantă nu mai puțin de 23 de pachete de cașcaval, cu scopul de a le sustrage. Din nefericire pentru femeie, manevra, deși îndrăzneață, a fost lipsită de succes.

Angajații supermarket-ului au oprit-o chiar în timpul operațiunii, rugând-o frumos să returneze parmezanul sau să îl plătească, moment în care femeia a rupt-o la fugă în parcarea unității comerciale, cu tot cu specialitățile italienești.

Ghinionul ei a fost că un jardarm carabinieri, aflat în timpul liber, a urmărit întreaga scenă și a pornit în urmărirea Elenei Ion, pe care a prins-o la scurt timp.

Marfa, în valoarea de 110 euro, a fost returnată angajaților. Potrivit siracusapost.it, românca a fost plasată în arest la domiciliu și va ajunge în fața judecătorilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.