Antena Meniu Search
x

O româncă s-a iubit cu un italian până când bărbatul a închis-o în coteţul găinilor de Anul Nou

Un italian de 50 de ani, din Corigliano, a fost arestat preventiv, în urma unei plângeri depuse de iubita sa româncă, aceasta acuzându-l inclusiv că a închis-o în coteţul găinilor de Anul Nou.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.01.2020, 15:55

Românca l-a dat în vileag pe italian la poliţie
Românca a trăit doi ani cumpliţi alături de iubitul italian - Qui Cosenza

Un italian de 50 de ani, din Corigliano, a fost arestat preventiv, în urma unei plângeri depuse de iubita sa româncă, aceasta acuzându-l inclusiv că a închis-o în coteţul găinilor de Anul Nou.

Românca, a cărei vârstă şi identitate nu au fost date publicităţii, a acceptat la începutul lui 2018 să se mute la iubitul italian pentru a continua povestea de dragoste dintre cei doi.

Conform Qui Cosenza, la început totul a fost lapte şi miere. Ulterior, însă, italianul a început să dezvolte un comportament abuziv bazat în special pe consumul excesiv de alcool.

Iniţial au fost jigniri şi ameninţări care, treptat, s-au transformat în bătăi crâncene. În timpul unei bătăi, italianul a lovit-o de mai multe ori la nivelul feţei, rupându-i dinţii.

Totul a culminat cu două episoade dure produse în perioada sărbătorilor de iarnă.

Deşi a suferit mult alături de italian, românca a continuat să rămână alături de el şi să spere că acesta îşi va revizui comportamentul.

Înainte de Anul Nou, românca l-a rugat să invite mai mulţi prieteni pentru a petrece împreună trecerea dintre anii.

Imediat italianul a făcut o nouă criză de gelozie şi a acuzat-o că vrea să invite prieteni pentru că vrea să-l înşele chiar în casa lui.

Bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a închis-o pe româncă în coteţul găinilor, femeia petrecându-şi acolo noaptea de Anul Nou.

Ulterior, românca l-a ameninţat că nu mai suport comportamentul său şi îl va da în vileag la poliţie, moment în care italianul i-a aplicat o nouă corecţie sângeroasă.

A fost picătura care a umplut paharul. Românca a depus plângere la poliţie, iar italianul a ajuns în arest preventiv.

A fost singura măsură considerată potrivită în cazul italianului despre care inclusiv anchetatorii au spus că este un pericol social din cauza lipsei absolute a autocontrolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O româncă s-a iubit cu un italian până când bărbatul a închis-o în coteţul găinilor de Anul Nou