Antena Meniu Search
x

Românca omorâtă în Belgia, plânsă de prieteni şi familie. Şoferul criminal se apără: "Sunt o victimă!"

O româncă de 30 de ani a fost omorâtă pe o trecere de pietoni din Bruxelles, Belgia. Şoferul care a spulberat-o pe Dariana Palcău, aruncând-o la 20 de metri de locul impactului, avea permis de conducere provizoriu.

de Redactia Observator

la 02.04.2019, 11:09

O româncă de 30 de ani a fost omorâtă pe o trecere de pietoni din Bruxelles, Belgia. Şoferul care a spulberat-o pe Dariana Palcău, aruncând-o la 20 de metri de locul impactului, avea permis de conducere provizoriu.

Houssem-Eddine B., tânărul belgian care a luat-o în plin pe româncă, pe o trecere de pietoni din Koekelberg, are 19 ani şi, potrivit hln.be, avea permis de conducere provizoriu.

Imediat după producerea tragediei, şoferul a fost reţinut de poliţiştii belgieni, apoi dus la audieri.

A fost eliberat de anchetatori pentru că, în momentul producerii accidentului, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor şi nici nu avea cazier.

Pe acelaşi subiect
O româncă de 30 de ani a fost omorâtă pe o trecere de pietoni din Bruxelles, Belgia

I-au suspendat, totuşi, permisul pentru 15 zile.

Şoferul criminal: Sunt o victimă!

Şoferul criminal le-a declarat poliţiştilor că şi el, la rândul lui, este o victimă.

Tânărul susţine că a fost nevoit să se urce la volanul maşinii pentru că amica lui, care fusese la o petrecere cu câteva ore înainte, şofa băută cu peste 100 km/oră, unde limita era de doar 50.

"Atunci am decis să mă urc la volan, chiar dacă aveam doar permis provizoriu", a declarat tânărul pentru Het Nieuwsblad.

Câtema momente mai târziu, avea să producă o tragedie.

"Un vehicul cu remorcă a încetinit. Am crezut că vrea să vireze la stânga, aşa că l-am depăşit prin dreapta. Atunci am lovit-o pe femeie. Nu aveam mai mult la 40 de kilometri la oră", a mai spus şoferul, care mărturiseşte că nu doarme bine în urma accidentului.

Dariana a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Reamintim că Dariana Palcău, o tânără româncă în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc în urma unui groaznic accident în Belgia, la Bruxelles. Tânăra din Satu Mare a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani.

Nenorocirea s-a produs duminică, 31 martie, în jurul orei 11:30. 

Şoferul care a spulberat-o pe Diana Palcău, aruncând-o la 20 de metri de locul impactului, avea permis de conducere provizoriu

Dariana ieşise din Parcul Elisabeta şi s-a angajat în traversarea pe trecerea de pietoni a Bulevardului Jette, în Koekelberg.

Două maşini s-au oprit pentru a-i da prioritate tinerei, însă a treia, Volkswagen Polo, a izbit-o în plin pe sătmăreanca de 30 de ani.

Poliţiştii belgieni spun că Dariana a fost aruncată aproape 20 de metri de locul impactului. Echipajele de prim-ajutor sosite la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru româncă, fiind nevoite să pronunţe decesul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia Darianei face demersuri pentru a o aduce acasă pe frumoasa sătmăreancă și a o înmormânta în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Românca omorâtă în Belgia, plânsă de prieteni şi familie. Şoferul criminal se apără: "Sunt o victimă!"