Antena Meniu Search
x

Româncă reţinută pentru că ar fi maltratat bătrânii dintr-un azil din Italia, declarată nevinovată de judecători

Carmen, o româncă de 31 de ani, a fost declarată nevinovată de magistraţii italieni, după ce carabinierii au acuzat-o că a maltratat bătrânii din azilul în care lucra.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.12.2019, 15:35

Românca reţinută în Italia, declarată nevinovată de judecători
Carabinierii credeau că românca a maltrat bătrânii din azilul în care lucra - News Rimini

Carmen, o româncă de 31 de ani, a fost declarată nevinovată de magistraţii italieni, după ce carabinierii au acuzat-o că a maltratat bătrânii din azilul în care lucra.

Carmen a fost implicată în poveste alături de alte trei îngrijitoare, o italiancă, o gruzină şi una din Peru, dar şi de Benito Rosa, un bărbat de 78 de ani, administratorul azilului.

Ce pedepse au încasate îngrijitoarele implicate în cazul ce a vizat-o şi pe româncă

Conform News Rimini, întreaga poveste a început după ce o altă angajată a azilului, sătulă de ororile comise de colegele sale, şi-a dat demisia şi le-a dat pe acestea în vileag la poliţie.

Oamenii legii au instalat camere de supraveghere, iar într-un interval de aproximativ două luni au fost înregistrate peste 150 de atacuri asupra bătrânilor din azil.

Toţi aveau peste 80 de ani, iar majoritatea aveau şi invalidităţi.

Cele patru persoane acuzate, inclusiv Carmen, au fost iniţial reţinute, iar ulterior au fost plasate în arest la domiciliu.

Benito Rosa a murit la începutul acestui an. La începutul acestei săptămâni, magistraţii au dat şi verdictul din acest dosar.

Astfel, Carmen a fost declarată nevinovată, judecătorii susţinând că nu există dovezi care să arate implicarea ei în actele de violenţă comise asupra bătrânilor.

Celelalte îngrijitoare au fost condamnate la pedepse cuprinse între doi ani şi doi ani şi opt luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Româncă reţinută pentru că ar fi maltratat bătrânii dintr-un azil din Italia, declarată nevinovată de judecători