Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă de iubitul italian

O despărţire cu epilog dramatic a avut loc în Italia. O româncă de 20 de ani a fost împuşcată mortal de iubitul pe care voia să îl părăsească

Vezi și

 O despărţire cu epilog dramatic a avut loc în Italia. O româncă de 20 de ani a fost împuşcată mortal de iubitul pe care voia să îl părăsească.

Alina şi Angelo trăiau o poveste de iubire din 2011. Relaţia lor era însă departe de a fi una fericită. Aveau luni întregi în care se despărţeau. Dar mereu sfârşeau prin a reveni unul la celălalt. Cea mai recentă împăcare a avut loc la sfârşitul lui octombrie. A durat puţin peste o lună. Ieri seară, fata a fost dus de urgenţă la spital în stare critică. Ar fi vrut să se despartă definitiv de iubitul italian, iar bărbatul a împuşcat-o.

În ciuda eforturilor medicilor, românca a supravieţuit doar câteva ore. Era rănită grav în zona abdomenului. Atacatorul a fost arestat şi, după ce a fost interogat toată noaptea, şi-a recunoscut fapta. Arma este, însă, de negăsit. În urma cu doi ani, italianul a mai fost anchetat şi pentru moartea unui tânăr de 17 ani. A fost achitat dar dosarul este considerat unul suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Româncă ucisă de iubitul italian