Antena Meniu Search
x
LIVE

Româncă violată şi jefuită de doi soldaţi americani

Bătută crunt, violată şi jefuită de doi soldaţi americani, o româncă alimentează un adevărat scandal diplomatic între Italia şi Statele Unite.

la 24.07.2014, 20:41
Vezi și

 Bătută crunt, violată şi jefuită de doi soldaţi americani, o româncă alimentează un adevărat scandal diplomatic între Italia şi Statele Unite. Însărcinată în şase luni, tânăra ajuns la spital, iar medicii fac tot posibilul să-i salveze bebeluşul din pântece.

Pe acest câmp din apropiere de oraşul Vicenza, tânăra plecată din Argeş aproape a fost ucisă de militarii americani. Departe de oraş, zona este foarte slab circulată, astfel că n-a fost nimeni care să-i poată sări în ajutor.

În cele trei ore în care a fost chinuită, fata a fost trasă de păr, de altfel, fire de păr au fost şi găsite în maşina celor doi militari americani. De asemenea, a fost strânsă de gât, a fost lovită puternic, i s-au dat chiar pumni în zona coloanei, dar şi în zona burţii.

Însărcinată în 6 luni, românca îşi vindea trupul pentru a se întreţine. Pe ea, dar şi pe copilul pe care l-a lăsat în România. Pe stradă şi-a cunoscut şi torţionarii care i-au promis 200 de dolari în schimbul câtorva minute de plăcere. În schimb, au bătut-o, au agresat-o sexual şi au jefuit-o. Apoi, au abandonat-o în câmp, unde a fost găsită de o prietenă.

Cazul a impresionat mai mulţi avocaţi care s-au oferit să o reprezinte, dar şi doi eurodeputaţi italieni. Oamenii vor să facă tot posibilul ca vinovaţii să fie judecaţi în Italia. Unul dintre americani ar fi violat şi o adolescentă italiancă, în toamnă.

Presa italiană titrează că pe numele celor doi americani ar fi fost deja emise mandate de arestare, dar informaţia nu a fost confirmată de procuratură. Însuşi primarul oraşului Vicenza a făcut apel la ministrul Justiţiei pentru a nu permite extrădarea lor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Româncă violată şi jefuită de doi soldaţi americani

Breaking News

ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua...

ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua Națională