Doi români au furat lanțul de aur al unei bătrâne din Italia și au fost prinși după o urmărire ca în filme

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 08.06.2020, 18:44.
Actualizat: 08.06.2020, 18:49

Doi români au fost reținuți în Italia, după ce au furat lanțul de aur al unei bătrâne de 87 de ani.

Românii ar urma să fie judecați în regim de urgență

Oamenii legii au recuperat lanțul de aur și l-au înapoiat bătrânei

Prima Verona

Bătrâna din Castelnuovo del Garda se întorcea acasă în momentul în care a fost atacată de cei doi români, C. D., de 47 de ani, și M. C., de 24 de ani, ultimul cu origini poloneze.

Conform Prima Verona, printr-o mișcare bruscă, unul dintre cei doi români a reușit să-i smulgă femeii lanțul de aur de la gât, iar cei doi atacatori s-au făcut nevăzuți.

Românii s-au urcat într-un Seat înmatriculat în Franța și au dispărut de la fața locului.

Însă, doi trecători, alertați de țipetele victimei, au reușit să noteze numărul de înmatriculare al mașinii și au alertat forțele de ordine.

Mașina în care se aflau cei doi români a fost urmărită prin mai multe orașe, precum Valeggio sul Mincio, Peschiera del Garda și Castelnuovo, înainte de a fi blocată în trafic.

Când au văzut că nu se mai pot deplasa cu mașina, românii au încercat să fugă, însă au fost imobilizați rapid de oamenii legii.

În mâna unuia dintre români a fost descoperit lanțul de aur furat de la bătrâna de 87 de ani. Bunul a fost restituit victimei.

În plus, carabinierii au descoperit în portbagajul mașinii utilizate de români mai multe genți cu bunuri despre care se presupune că au fost obținute în urma comiterii altor infracțiuni.

Este de așteptat ca românii să fie judecați în regim de urgență pentru comiterea infracțiunilor de furt și opunere la reținere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

ULTIMELE ȘTIRI