Antena Meniu Search
x

Cei patru români răniți în Afganistan sunt conștienți, iar starea lor e stabilă

Patru militari români au fost răniţi în Afganistan, în timpul unei misiuni de patrulare! Vehiculele blindate în care se aflau au fost atacate cu dispozitive explozive improvizate, în zona Kandahar. În acelaşi timp, insurgenţii au deschis focul asupra soldaţilor noştri.

de Redactia Observator

la 13.04.2019, 22:47

Vezi și

Patru militari români au fost răniţi în Afganistan, în timpul unei misiuni de patrulare! Vehiculele blindate în care se aflau au fost atacate cu dispozitive explozive improvizate, în zona Kandahar. În acelaşi timp, insurgenţii au deschis focul asupra soldaţilor noştri. A fost nevoie ca aviaţia americană să intervină, iar atacul talibanilor a fost respins.

Cei patru militari răniţi au fost transportaţi în spitalul bazei aeriene din Kandahar. Toţi fac parte din Batalionul 300 din Galaţi şi ajunseseră în Afganistan în urmă cu aproape trei luni.

OLIVER ANGHEL, purtător de cuvânt al MAPN: Doi dintre cei patru militari au suferit fracturi la membrele inferioare. Un militar are un traumatism cranian închis, cel de-al patrulea având o fractura toracală. Cei patru militari răniţi sunt în stare stabilă şi sunt conştienţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cei patru români răniți în Afganistan sunt conștienți, iar starea lor e stabilă