Antena Meniu Search
x

Doi prieteni români au murit, întorcându-se de la un bordel din Birmingham

Doi români, prieteni buni, au murit într-un grav accident rutier, în timp ce erau în drum spre casă, după ce fuseseră daţi afară dintr-un bordel. Stefan Covăsdan și Marius Olteanu se întorceau de la Birmingham.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.04.2019, 12:47

Doi români, prieteni buni, au murit într-un grav accident rutier, în timp ce erau în drum spre casă, după ce fuseseră daţi afară dintr-un bordel. Stefan Covăsdan și Marius Olteanu se întorceau de la Birmingham, când o reparaţie pe autostrada M6 a obligat şoferul maşinii să intre pe drumul Congleton A534.

În timp ce conducea prin Arclid, şoferul nu şi-a dat seama că se află pe partea greşită a şoselei şi a spulberat frontal, cu viteză, un Opel în care se aflau doua femei, rănite grav în urma accidentului.

Doi prieteni români au murit în Anglia

În urma impactului între cele două maşini, Marius, care se afla în Marea Britanie de doar de două zile, a murit la scurt timp după coliziune, în timp ce compatriotul şi prietenul său, Ştefan, a decedat a doua zi la Spitalul Universitar Royal Stoke.

Deteliile anchetei au fost publicate astăzi de presa britanică, deşi evenimentul a avut loc anul trecut, în octombrie, iar stokesentinel.co.uk citează din ancheta procurorilor, care precizează că cei doi nu aveau cum să supravieţiască în urma rănilor suferite, mai ales că Ştefan, tânărul în vârstă de 31 de ani, nu purta centura de siguranță în momentul prăbușirii, iar Marius, tânărul în vârstă de 29 de ani, nu o purta ​​corect.

Cei doi se întorceau de la un bordel

Fratele lui Marius a depus o declaraţie la dosar în care explică ce s-a întâmplat în seara tragediei. Tânărul, citat de presa britanică, a precizat că cei doi se aflau pe drumul de întoarcere, după ce au fost alungați de la bordelul unui bătrân din Birmingham.

Poliţiştii din Cheshire Police au precizat că Marius a venit în Anglia cu maşina implicată în accident, însă Ştefan se afla la volan la momentul accidentului mortal.

Medicul David Butterworth, care a efectuat examenul post-mortem, a oferit o declarație instanței în care a concluzionat că cei doi prieteni au murit din cauza hemoragiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi prieteni români au murit, întorcându-se de la un bordel din Birmingham