Antena Meniu Search
x

Zeci de români, tratați ca sclavii în Marea Britanie, salvați de polițiști: "Cine va profita de necazul lor, va deveni ținta noastră" (Video)

O operațiune vastă a poliției și Autorității împotriva abuzurilor în muncă din Anglia a dus la destructurarea unei rețele care exploata zeci de români.

O operațiune de amploare a poliției și Autorității împotriva abuzurilor în muncă din Marea Britanie a dus la destructurarea unei rețele care exploata ca pe niște sclavi zeci de români.

Doi bărbați și o femeie au fost arestați, la finalul unei operațiuni lansate încă din luna iunie a anului trecut.

Autoritatea împotriva abuzurilor în muncă din Marea Britanie a investigat cazul a zeci de români care au fost forțați să muncească în Manchester, fiind tratați ca niște sclavi, scrie Manchester Evening News.

Românii au fost forțați să muncească sub o identitate falsă, după ce au ajuns în UK. Ei lucrau în mai multe locații din Manchester, însă locuiau în Liverpool.

"Aceia care cred că pot exploata oameni, că pot să se folosească de ei ca niște obiecte și să profite de necazul lor, trebuie să înțeleagă că reprezintă o țintă prioritară pentru noi și pentru celelalte instituții ale statului”, a declarat Martin Plimmer, ofițer în cadrul Autorității împotriva abuzurilor în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Zeci de români, tratați ca sclavii în Marea Britanie, salvați de polițiști: "Cine va profita de necazul lor, va deveni ținta noastră" (Video)