Antena Meniu Search
x

România l-a umilit, Italia l-a mutilat! Un român, la un pas să moară

"Ne-au tratat ce pe gunoaie, ca pe sclavi", spune Alin Megheşan, un român din Târnăveni care lucrează de 11 ani în Italia. Acolo a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Acum nu mai poate munci.

Vezi și

"Ne-au tratat ce pe gunoaie, ca pe sclavi", spune Alin Megheşan, un român din Târnăveni care lucrează de 11 ani în Italia. Acolo a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Acum nu mai poate munci. Cu lacrimi în ochi le transmite românilor că e mai bine să mânânce un colţ amar de pâine acasă, decât să fie batjocora străinilor.

Alin a căzut de pe un acoperiş înalt de 15 metri, echivalentul etajului patru. Era în concediu, dar patronul italian l-a chemat la muncă. A căzut printr-un tavan fals și și-a fracturat brațul în 130 de locuri. Italienii l-au lăsat acolo ca pe un câine, până au pus tavanul fals la loc, ca să nu existe nicio dovadă a accidentului de muncă. Asta înseamnă o asigurare mai mică și pentru cine despăgubeşte, şi pentru cine încasează.

Alin și soția sa Adela au un băiat de 14 ani, rămas în România să înveţe. În fiecare seară băiatul adoarme plângând. Îi e foarte greu fără părinţii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » România l-a umilit, Italia l-a mutilat! Un român, la un pas să moară