Antena Meniu Search
x

Românul acuzat de uciderea unei japoneze în 2013, condamnat la închisoare pe viaţă!

În februrie anul trecut, o crimă groaznică era pe prima pagină a ziarelor! Un adolescent, în vârstă de 18 ani, a înjunghiat mortal o japoneză la Tokyo. Astăzi, şi-a primit pedeapsa

Tribunalul a anunţat sentinţa după ce juriul l-a declarat vinovat pe tânăr, al cărui nume nu poate fi precizat deoarece este minor. El a fost arestat împreună cu un prieten japonez, în vârstă de 19 ani, şi acuzat de uciderea tinerei Arisa Yamada, în vârstă de 22 ani, la 28 februarie 2013, informează Mediafax.

Acuzatul a povestit că avea nevoie de bani pentru a-şi plăti chiria, motiv pentru care, împreună cu prietenul lui, au uncis-o pe femeie şi i-au furat 10.000 de yeni. Prietenul său japonez, condamnat la închisoare pe viaţă anul trecut, a declarat că uciderea acesteia a fost ideea românului.

Poliţia a declarat că Yamada a fost înjunghiată de două ori în spate şi tăiată la încheietura mâinii. Tânăra a fost transportată la spital, dar a murit deoarece pierduse mult sânge.

Românul a fost arestat după ce testele ADN au arătat că sângele găsit pe una dintre mănuşile sale corespunde cu cel al tinerei. Poliţia a găsit ulterior geanta acesteia şi un carnet bancar în apartamentul în care stătea prietenul românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Românul acuzat de uciderea unei japoneze în 2013, condamnat la închisoare pe viaţă!