Antena Meniu Search
x

Noi acuzații la adresa românului care a distrus 5 case la Londra. Supărat că a fost concediat, Daniel ar fi plecat de pe șantier cu un excavator

Românul care a distrus cu excavatorul 5 case noi la Londra, a căror valoare este estimată la 4 milioane de lire sterline, este acuzat că ar fi furat un alt excavator aparținând companiei McCarthy and Stone de pe șantier, scrie Daily Mail.

Românul care a distrus cu excavatorul 5 case noi la Londra, a căror valoare este estimată la 4 milioane de lire sterline, este acuzat că ar fi furat un alt excavator aparținând companiei McCarthy and Stone de pe șantier, scrie Daily Mail.

Procurorul britanic Elaine McMillan a relatat, în cadrul audierii care a avut loc, luni, la tribunalul Hatfield, că Daniel Neagu, 31 de ani, a distrus cele 5 case cu un excavator, după ce el și alți câțiva muncitori fuseseră concediați.

“Acuzația este că persoana reclamată în acest caz a luat un excavator, s-a dus pe șantierul unde se construia un complex de case pentru bătrâni și a distrus 5 vile abia construite, a căror valoare e de 4 milioane de lire sterline. Contextul în care s-a petrecut acest incident este acela că acuzatul și alți angajați care lucraseră pe acest șantier fuseseră concediați. În replică, aceștia au plecat de pe șantier cu un excavator aparținând companiei și li s-a spus de către reprezentanții firmei că salariile lor sunt blocate până când vor returna vehiculul respectiv“, a declarat Elaine McMillan.

Pe acelaşi subiect

Potrivit acesteia, vehiculul era dotat cu un sistem de urmărire și s-a stabilit că se află în România.

Pe de altă parte, avocatul românului a susținut, în fața judecătorilor, că acuzațiile aduse sunt false.

“Este adevărat că acuzatul a fost nemulțumit de angajatorul său în legătură cu neplata salariului. Însă, afirmația că vehiculul respectiv ar fi fost luat fără permisiunea companiei este falsă“, a spus avocatul românului. 

În plus, acesta susține că estimarea făcută de firma McCarthy and Stone privind valoarea celor 5 case este mult prea mare față de valoarea reală a acestora.

Românul locuieşte pe Athelstone Road din Harrow, în nord-vestul Londrei, și fusese angajat să lucreze la complexul de case de către o firmă subcontractoare, Fenton.

Daniel Neagu nu a dorit să-și susțină cauza în cadrul acestei audieri, la care a participat printr-o legătură video din arestul poliţiei.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru 10 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Noi acuzații la adresa românului care a distrus 5 case la Londra. Supărat că a fost concediat, Daniel ar fi plecat de pe șantier cu un excavator