Antena Meniu Search
x

Românul care a jefuit o bătrână la Roma, prins după ce a fost alergat de mai mulţi trecători

Un român de 41 de ani a fost reţinut la Roma, în Italia, după ce a jefuit o bătrână şi a fost alergat de mai mulţi trecători.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.06.2021, 17:18

Poliţiştii l-au prins pe român în curtea unui complex de locuinţe
Poliţiştii l-au prins pe român în curtea unui complex de locuinţe - Il Corriere della Citta
  • Românul reţinut la Roma are 41 de ani.

Românul, identificat drept D. M. R., a furat lanţul de aur al unei bătrâne, smulgându-i bijuteria de la gât, şi a luat-o la fugă pe Viale della Venezia Giulia spre Gara Serenissima.

Din fericire, conform Il Corriere della Citta, mai mulţi trecători au observat incidentul şi au început să alerge după român. La un moment dat, oamenii au început să strige la un echipaj de poliţie "Hoţul! Hoţul" şi le-au indicat oamenilor legii despre cine este vorba.

Bătrâna jefuită de român şi-a primit lanţul de aur înapoi

Poliţiştii au început să alerge şi ei după român până în curtea unui complex de locuinţe. Românul a aruncat lanţul de aur la pământ, iar apoi s-a împiedicat şi a căzut, astfel că poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze.

Românul a fost identificat, dus la audieri, pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de furt prin violenţă, iar apoi plasat în arest la domiciliu. După ce au recuperat lanţul de aur, poliţiştii au mers la victimă pentru a se asigura că este bine şi pentru a-i returna bijuteria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Românul care a jefuit o bătrână la Roma, prins după ce a fost alergat de mai mulţi trecători