Românul care a sărit să bată o barmaniţă, pentru că refuza să-i dea de băut, a fost arestat în Italia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 06.05.2021, 15:52.
Actualizat: 06.05.2021, 15:53

Un român de 33 de ani a fost arestat la Torino, în Italia, după ce a sărit să bată o barmaniţă pentru că aceasta refuza să-i dea de băut.

Românul arestat în Italia are 33 de ani

Românul a fost imobilizat cu dificultate de poliţiştii italieni

Torino News 24

Incidentul s-a produs la un local din cartierul Borgo Vittoria. Românul a pătruns în local, a băut câteva beri şi a achitat nota de plată. La scurt timp după ce a părăsit localul, românul s-a întors şi a mai cerut de băut.

Conform Torino News 24, văzând că românul se află deja într-o stare avansată de ebrietate, barmaniţa a refuzat să-i mai dea de băut. A fost momentul în care românul şi-a ieşit din minţi. A început să o înjure pe femeie, să o ameninţe şi, de asemenea, să lovească cu pumnii în mobilierul localului.

Citește și:

Simţind că integritatea ei este pusă în pericol, barmaniţa s-a retras într-o încăpere a localului şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine, timp în care românul şi-a făcut de cap prin local, consumând toate băuturile alcoolice care i-au ieşit în cale.

Românul din Italia a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni

Ulterior, românul a ieşit din local şi a început să-i ameninţe pe trecători. Poliţiştii ajunşi la faţa locului a avut mari dificultăţi în a-l încătuşa, pentru că românul a încercat să-i lovească şi pe ei, i-a ameninţat, i-a înjurat şi le-a spus că vor avea nevoie de opt echipaje de Poliţie pentru a-l reţine.

În cele din urmă, românul a fost imobilizat şi identificat. A fost dus la secţie şi pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni precum ultraj, ameninţări sau producere de daune, urmând să fie pus sub acuzare şi pentru că nu purta mască de protecţie în spaţiul public sau pentru că a fost prins beat într-un loc public.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.