Antena Meniu Search
x

El e românul care şi-a ucis cel mai bun prieten, tot român, în Las Palmas, crezând că are o relaţie cu fosta lui iubită. Detaliile crimei au îngrozit juraţii

Românul care şi-a ucis cel mai bun prieten, tot român, în Las Palmas, crezând că are o relaţie cu fosta lui iubită, a fost condamnat.

Românul care şi-a ucis cel mai bun prieten, tot român, în Las Palmas, crezând că are o relaţie cu fosta lui iubită, a fost condamnat. Detaliile crimei au îngrozit juraţii. Practic, ucigaşul i-a luat viaţa prietenului său cu mâinile goale, lovindu-l zeci de minute, cu o cruzime fără margini.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 22 iulie 2016. Gavrilă Daniel Obedeanu, 33 de ani, fusese eliberat de puţine zile din centrul de detenţie pentru străini din Las Palmas de Gran Canaria şi a mers la locuinţa celui mai bun prieten, Felix Baiaram L-a luat pur şi simplu la bătaie şi a dat în bărbat până ce acesta a căzut jos.

Atunci s-a urcat deasupra capului victimei şi a continuat să îl lovească minute bune, chiar şi după ce acesasta nu mai mişca. Felix B. a murit după două luni la spital, dar până la deces nu şi-a mai revenit niciodată din comă.

Gavrilă Daniel l-a ucis pe conaţionalul său din gelozie, crezând că acesta avea o relaţie amoroasă cu fosta sa iubită. Acum, Curtea de Apel din Las Palmas l-a condamnat la 12 ani de închisoare şi l-a obligat la plata unei despăgubiri de 330.000 de euro către familia victimei, chiar dacă a luat act că e insolvent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » El e românul care şi-a ucis cel mai bun prieten, tot român, în Las Palmas, crezând că are o relaţie cu fosta lui iubită. Detaliile crimei au îngrozit juraţii