Antena Meniu Search
x

Românul, dat dispărut în luna ianuarie, găsit mort într-o fermă din Italia. Bărbatul era în stare avansată de descompunere

Un român dat dispărut în luna ianuarie a fost găsit mort într-o fermă din Trasimeno, provincia Perugia, Italia. Trupul bărbatului de 46 de ani era într-o stare avandată de descompunere.

de Monica Palade

la 06.07.2021, 22:26

Românul, dat dispărut în luna ianuarie, găsit mort într-o fermă din Italia. Bărbatul era în stare avansată de descompunere - Profimedia

Carabinierii au reuşit să-l identifice pe român cu ajutorul actelor pe care le avea asupra sa. Cazul românului dispărut era cunoscut de anchetatori. Poliţiştii continuă cercetările, însă se crede că bărbatul a murit din cauze naturale.

Se aşteaptă însă rezultatul autopsiei pentru ca magistratul de caz să se pronunţe asupra clasării sau nu a cazului, scrie quotidianodellumbria.it. 

Român judecat pentru uciderea unui adolescent

Un şofer român, în vârstă de 47 de ani, este judecat după ce a lovit mortal un adolescent, în vârstă de 17 ani, aflat pe motocicletă. Cumplitul accident a avut loc pe 30 iunie, în jurul orei 19.30, iar în apărarea sa, conducătorul auto a mărturisit că nu l-a văzut.

„Sunt foarte întristat și profund zguduit ... Era un băiat atât de tânăr. Pot să înțeleg durerea părinților săi pentru că și eu sunt tată ... Am trei copii”, a spus românul în fața magistraților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Românul, dat dispărut în luna ianuarie, găsit mort într-o fermă din Italia. Bărbatul era în stare avansată de descompunere