Antena Meniu Search
x

Românul care a furat în Belgia biciclete de 75.000 € s-a aruncat plângând la picioarele judecătorului, când şi-a aflat pedeapsa

Românul care a furat în Belgia biciclete de 75.000 € s-a aruncat plângând la picioarele judecătorului, când şi-a aflat pedeapsa. Fiica lui de 11 ani şi soţia au început şi ele să plângă şi să strige, fiind evacuate din sala de judecată.

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 14:12

Românul a fost condamnat în Belgia
Românul care a furat în Belgia biciclete de 75.000 € s-a aruncat plângând la picioarele judecătorului, când şi-a aflat pedeapsa - Twitter

Românul care a furat la Belgia biciclete de 75.000 € s-a aruncat plângând la picioarele judecătorului, când şi-a aflat pedeapsa. Fiica lui de 11 ani şi soţia au început şi ele să plângă şi să strige, fiind evacuate din sala de judecată.

Ionel M., în vârstă de 36 de ani, împreună cu un prieten, Augustin F., au furat în câteva zile 30 de biciclete la Oostende, iar în mai puţin de o săptămână le-au vândut pe toate pe piaţa neagră din Bruxelles, pentru sume între 500 şi 3.000 de euro. Suma totală câştigată de cei doi a fost de 75.000 de euro.

Furturile au avut loc în iunie 2018, iar Ionel M. a spus la tribunal că a fost obligat să fure pentru a-şi întreţine familie: "Urma să mă angajez cu contract de muncă în august, dar ce era să fac timp de două luni? Nu aveam niciun venit pentru familia mea!"

Marţi, cei doi au fost condamnaţi la Bruges, iar Ionel M. a început să plângă în hohote şi s-a aruncat la picioarele judecătorului, după ce şi-a ascultat sentinţa. Românul va sta în închisoare 3 ani şi o lună, în vreme ce complicele lui a primit o pedeapsă de trei ani. 

Întrucât doar trei dintre victimele celor doi români au depus plângere, condamnaţii au de restituti doar 5.000 dintre cei 75.000 de euro profit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Românul care a furat în Belgia biciclete de 75.000 € s-a aruncat plângând la picioarele judecătorului, când şi-a aflat pedeapsa