Antena Meniu Search
x

Video Rusia câştigă noua bătălie a spaţiului cu SUA: primul film realizat în spaţiu va fi realizat de ruşi. Actriţa principală şi echipa de filmare au decolat deja

Rusia surclasează Statele Unite într-o nouă etapă a cursei spaţiale. În urmă cu puţin timp, a decolat spre Staţia Spaţială Internaţională echipa care va turna primul film în spaţiu.

de Redactia Observator

la 05.10.2021, 14:33

Vezi și

La bordul navei Soyuz MS-19 se află un cosmonaut, o actriţă şi regizorul peliculei. Cei trei se vor sta timp de trei zile la bordul ISS, din care 10 vor fi dedicate filmărilor. Actriţa se va ocupa personal de machiaj şi vestimentaţie, iar regizorul va fi şi cameraman şi tehnician. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oficialii au declarat că echipajul se simte bine și că toate sistemele navei spațiale funcționează normal. „A fost greu din punct de vedere psihologic, fizic și moral”, a spus actriţa Yulia Peresild. „Dar cred că odată ce vom atinge obiectivul, toate acestea nu vor părea atât de dificile și ne vom aminti de ele cu un zâmbet.”

Directorul Klim Shipenko, în vârstă de 38 de ani, care a jucat în mai multe filme de succes, a descris, de asemenea, pregătirea de patru luni pentru zbor ca fiind una dură, dificilă, relatează bloomberg.com.

„Desigur, nu am putut face multe lucruri de la prima încercare și, uneori, nici chiar de la a treia încercare, dar este normal”, a spus el.

Shipenko, care va finaliza filmările înapoi pe Pământ după filmarea episoadelor spațiale, a spus că Shkaplerov și alți doi cosmonauți ruși care se vor afla la bordul stației vor avea de asemenea roluri în noul film. Pelicula "The Challenge" spune povestea unui medic care a primit antrenament rudimentar pentru a merge în spaţiu şi care este trimis la Staţia Spaţială Internaţională pentru a trata un astronaut.

NASA şi SpaceX au anunţat încă de anul trecut că îl vor susţine pe Tom Cruise în tentativa sa de a realiza un film de acţiune pe orbită, însă până la acest moment nu există nici o dată pentru lansare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Rusia câştigă noua bătălie a spaţiului cu SUA: primul film realizat în spaţiu va fi realizat de ruşi. Actriţa principală şi echipa de filmare au decolat deja