Antena Meniu Search
x

Video Rusia nu lasă Ucraina să respire. Armata lui Putin a trimis 16 drone "kamikaze" la bombardamente

Rusia nu lasă Ucraina să respire! A lansat azi-noapte 16 drone "kamikaze" asupra țintelor din întreaga țară. Apărarea antiaeriană ucraineană susţine că le-a distrus pe toate. Resturi de proiectile au ucis, însă, cel puţin opt civili în ultimele 24 de ore. Semn că pacea e departe, Putin a anunţat că va întâri cooperarea militară cu armata Chinei, pe măsură ce tensiunile cu Occidentul cresc. 

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 22:32

Vezi și

Sirenele de alarmă aeriană au urlat în tot Kievul la o oră după miezul nopţii. Localnicii au fost îndemnaţi să se ascundă în adăposturile antiaeriene. Guvernatorul Kievului a emis o alertă pe rețelele de socializare şi a anunţat un atac cu drone în desfășurare. Ucraina susţine că Rusia a lansat peste 100 de lovituri aeriene în ultimele 24 de ore. Iar Putin plusează. A avut o videoconferinţă cu preşedintele Chinei, pe care l-a invitat la Moscova.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Ne propunem să consolidăm cooperarea dintre forțele armate ale Rusiei și Chinei.

Xi Jinping, preşedintele Chinei: În fața unei situații internaționale dificile suntem gata să intensificăm cooperarea strategică cu Rusia.

Secretarul general al NATO le-a cerut astăzi ţărilor din Alianţă să ofere sprijin suplimentar Ucrainei. Jens Stoltenberg crede că furnizarea de armament va aduce pacea. În acelaşi timp, a schimbat pentru prima dată discursul: a catalogat drept legitime atacurile ucrainene pe teritoriul Rusiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Rusia nu lasă Ucraina să respire. Armata lui Putin a trimis 16 drone "kamikaze" la bombardamente