Antena Meniu Search
x

Video Ruşii au tras cu rachetele într-o "minge" ce zbura deasupra Rostovului: chiar dacă l-au doborât, nu ştiu ce e obiectul misterios

Ruşii susţin că au doborât un OZN. Obiectul zburător misterios şi-a făcut apariţia pe cer deasupra regiunii Rostov, de la Marea Azov.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 21:22

Vezi și

Oficialii locali spun că aeronava era de mici dimensiuni şi avea forma unei mingii. Însă doar atât au reuşit să afle despre el. Obiectul neidentificat a fost imediat luat în vizor de apărarea aeriană locală şi lichidat.

Vasily Golubev, guvernatorul regiunii Rostov, a postat un mesaj pe Telegram în care a precizat că "un obiect de mici dimensiuni în formă de minge" a fost descoperit la o altitudine de aproximativ 600 de metri. Obiectul a fost reperat deasupra satului Sultan Sala din districtul Myasnikovsky, iar apărarea antiaeriană a luat decizia de a-l doborî.

"Îi rog pe cetăţeni să rămână calmi. Apărarea antiaeriană este asigurată prin toate forţele şi mijloacele", a mai precizat Vasily Golubev, fără a preciza însă ce reprezenta obiectul misterios cu exactitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Ruşii au tras cu rachetele într-o "minge" ce zbura deasupra Rostovului: chiar dacă l-au doborât, nu ştiu ce e obiectul misterios