Antena Meniu Search
x

Rusoaică de 270 de kilograme, nevoită să slăbească după ce a dărâmat tavanul vecinilor de sub ea

Natalia Rudenko, o femeie considerată de mulţi drept cea mai grasă rusoaică, a fost pusă să slăbească după ce a dărâmat tavanul vecinilor care locuiesc în apartamentul de sub ea.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.04.2019, 16:19

Natalia Rudenko, o femeie considerată de mulţi drept cea mai grasă rusoaică, a fost pusă să slăbească după ce a dărâmat tavanul vecinilor care locuiesc în apartamentul de sub ea.

Incidentul s-a petrecut spre sfârşitul anului trecut, în Volgograd, Rusia, când Natalia cântărea 270 de kilograme. Bucăţi masive din tavanul apartamentului de dedesubt s-au prăbuşit în zona băii.

Cea mai grasă rusoaică, obligată să slăbească

Bucăţile de tencuială au fost aproape să-l lovească pe băiatul de 3 ani al familiei Klimov, care locuieşte în apartamentul respectiv.

Pe acelaşi subiect

Conform Daily Star, a fost momentul în care oamenii i-au pus în vedere Nataliei că este obligată să ia măsuri, altfel o vor da în judecată.

Galina Klimova a recunoscut că familia trăia în teroare şi, de fiecare dată când Natalia făcea baie, tavanul lor se uda masiv.

Cea mai grasă rusoaică a slăbit 40 de kilograme

Natalia a acceptat să facă o operaţie de reducere a stomacului care i-a permis să scape instant de 40 de kilograme.

Încântată de rezultat, femeia a dat asigurări că va continua să slăbească până la momentul în care va putea să poarte, din nou, fuste scurte.

Natalia s-a măritat la 19 ani şi a rămas însărcinată. A pierdut copilul, soţul s-a despărţit de ea şi astfel a intrat în depresia care a făcut-o să acumuleze un surplus masiv de kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Rusoaică de 270 de kilograme, nevoită să slăbească după ce a dărâmat tavanul vecinilor de sub ea