Antena Meniu Search
x

Galerie foto Rusoaica „Rapunzel”, tânăra care nu şi-a mai tuns părul de 17 ani. Secretul cu care își îngrijește podoaba capilară unică

O tânără rusoaică a devenit întruchiparea personajului „Rapunzel” după ce nu şi-a mai tuns părul de 17 ani. Totul a pornit în joacă, dintr-un pariu făcut cu o prietenă în adolescenţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.04.2021, 17:42

  • Tânăra a dezvăluit rutina zilnică de îngrijire a părului

Daira Gubanova, în vârstă de 34 de ani, din Banaul, sud-centrul Rusiei, şi-a lăsat părul să crească fără a-l mai tunde la vârsta de 16 ani, iar acum a ajuns la o lungime de aproape doi metri.

Părul ei ondulat, de un blond auriu, măsoară nu mai puțin de 172 cm, neatins de o foarfecă din ziua în care a făcut un pariu cu o prietenă de clasă, în curtea şcolii.

Tânăra nu şi-a mai tuns părul de 17 ani

Tânăra are peste 184.000 de urmăritori pe Instagram, fascinaţi de pozele în care îşi etalează podoaba capilară. Deşi primeşte sute de complimente zilnic din partea bărbaţilor, ea spune că femeile sunt mai critice şi privesc cu negativism aspectul ei.

Pe acelaşi subiect

„Ești zeița mea cu părul lung, uimitor, minunat” i-a scris o persoană pe reţelele de socializare.

Sunt însă şi femei cărora le-a oferit un imbold de a-şi lăsa şi ele părul lung: „Trebuie să încerc şi eu să-l las să crească aşa!”

Fiica ei, Evelina, în vârstă de 11 ani, apare și în unele dintre postările ei, iar fetiţa intenţionează să urmeze paşii mamei şi să îşi lase părul la fel de lung.

„Până la 14 ani aveam deja părul lung, era chiar deasupra genunchilor” a spus Daira, dar apoi a decis să îl tundă foarte scurt şi să îl vopsească.

„Într-o zi, o prietenă de-ale mele mi-a spus că ea crede că nu pot să-mi las părul să crească atât de mult ca al ei, așa că am decis să o provoc am decis atunci să nu mă mai apropii de foarfecă. Fiica mea Evelina vrea acum să fie la fel ca mine” a mai adăugat ea.

Pentru a-și menține părul sănătos și puternic, Daira urmează o rutină strictă în fiecare zi, dar a dezvăluit secretele pentru toţi cei care vor să îşi imbunătăţească aspectul părului capilar. Îşi spală părul de două ori pe săptămână și își hrănește scalpul cu măști de tratament formate din uleiuri esențiale. De asemenea, aplică în fiecare zi o cremă de îngrijire și ia vitamine pentru păr. Dimineața, îşi piaptănă părul şi îl împleteşte înainte de a pleca din casă; nu îşi lasă niciodată părul liber pe stradă pentru a nu-şi prinde firele în diferite lucruri, potrivit Daily Mail.

„Părul meu se prinde adesea de clanțele ușii sau de nasturii de pe hainele mele și durează mult să mă descâlcesc pentru că este atât de lung. Anul trecut, mi-am lansat propriul șampon și balsam de păr împreună cu Organic Kitchen - le folosesc în acest moment. De asemenea, folosesc ulei de cătină de la Natura Siberica și câteva creme și uleiuri pentru păr. Dimineața îl pieptăn și îl coafez, fac diverse împletituri sau cocuri. Nu merg pe stradă cu părul lăsat în jos. Mă culc cu părul liber, astfel încât capul să se poată odihni mai ales dacă îl ţin prins toată ziua” a mai spus rusoaica.

Daira a primit reacții mixte cu privire la aspectul ei, dar spune că bărbații adesea o complimentează. A oferit însă câteva sfaturi pentru femeile care îşi doresc un păr lung şi sănătos, menţionând: „Aveţi răbdare. Nu vă stricați părul și tratați-l cu grijă. Iubiţi-l şi îngrijiţi-l!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Rusoaica „Rapunzel”, tânăra care nu şi-a mai tuns părul de 17 ani. Secretul cu care își îngrijește podoaba capilară unică