Antena Meniu Search
x

Video S-a aflat al cui era degetul tăiat, trimis în plic lui Emmanuel Macron la Palatul Élysée

A fost alertă de securitate la Palatul Élysée, după ce preşedintele Franţei a primit o scrisoare în care se afla un deget tăiat. Coletul macabru nu era însoţit de niciun mesaj. Cel care a trimis bucata de deget a fost identificat în cele din urmă.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 21:28

Vezi și

Plicul macabru, care conţinea vârful unui deget, a fost descoperit de angajaţii de la Elysee luni, în timp ce sortau corespondenţa. Au chemat imediat serviciile de securitate. Aceştia l-au pus rapid într-un frigider, ca să poată fi ulterior analizat de criminalişti. Aşa s-a descoperit că degetul a fost tăiat de la o persoană încă în viaţă. 

Deget uman într-o scrisoare, la Palatul Élysée

Scrisoarea îi era adresată preşedintelui Emmanuel Macron, dar nu era însoţită de niciun mesaj. Aşa că Poliţia franceză a declanşat imediat o operaţiune pentru identificarea expeditorului. Marţi, persoana în cauză a fost identificată şi asistată medical, scrie presa franceză. Numele său însă nu a fost făcut public, iar Palatul Elysee a refuzat orice comentariu despre scrisoarea macabră.  

Nu se ştie nici de ce individul şi-a tăiat o bucată de deget şi i-a trimis-o lui Macron. Presa scrie că persoana respectivă ar suferi de probleme psihice, dar nu este exclusă nici posibilitatea ca incidentul să aibă legătură cu protestele violente din ultimele luni. 

Gloanţe şi scrisori de ameninţare au mai ajuns la Élysée. Este însă pentru prima dată când un preşedinte al Franţei primeşte o astfel de corespondenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » S-a aflat al cui era degetul tăiat, trimis în plic lui Emmanuel Macron la Palatul Élysée