Antena Meniu Search
x

Samsarii imobiliari, bănuiți că ar fi dat foc Greciei! Ipoteză șocantă lansată de autorități

Tragedia elenă a sensibilizat şi a revoltat în egală măsură. Autorităţile iau în calcul posibilitatea ca focul să fi fost pus de samsarii imobiliari, care vor să cumpere la preţuri de nimic terenurile pârjolite de flăcări.

Vezi și

Tragedia elenă a sensibilizat şi a revoltat în egală măsură. Autorităţile iau în calcul posibilitatea ca focul să fi fost pus de samsarii imobiliari, care vor să cumpere la preţuri de nimic terenurile pârjolite de flăcări. De cealaltă parte, există voci care susţin că poliţiştii şi pompierii nu au acţionat aşa cum trebuie ca să limiteze dezastrul. Lumea întreagă s-a mobilizat pentru victimele incendiului pe care publicaţiile internaţionale l-au comparat cu incendierea Romei. 

Cei care au supravieţuit au mare nevoie de ajutor. Ţări din toată Europa au trimis pompieri, medici şi voluntari pentru a se alătura eforturilor de salvare. 

Două mii cinci sute de case au ars din temelii, iar alte patru patru mii sunt grav avariate. Sunt şi sute de răniţi.

La 48 de ore de la dezastru, în Kineta, focul încă arde. În acţiune sunt şi două aeronave româneşti.

Pe lângă aeronavele trimise de cinci state europene, cerul negru al Greciei este survolat şi de drone americane. Autorităţile elene au cerut ajutor de peste Ocean pentru a detecta eventuale activităţi ilegale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Samsarii imobiliari, bănuiți că ar fi dat foc Greciei! Ipoteză șocantă lansată de autorități