Antena Meniu Search
x

Samsung Galaxy S9, cel mai scump smartphone

Cel mai aşteptat telefon mobil de la Samsung a fost lansat în urmă cu doar câteva minute, în Barcelona.

Vezi și

Cel mai aşteptat telefon mobil de la Samsung a fost lansat în urmă cu doar câteva minute, în Barcelona. Galaxy S9 este primul răspuns al sud-coreenilor la modelul iPhone X, prezentat în noiembrie.

Considerat vârf de gamă, Samsung Galaxy S9 a fost adus în faţa publicului din Barcelona sub sloganul „Telefonul. Reimaginat". Fotografii şi chiar un video de prezentare au acaparat internetul cu mult timp înainte de lansare.   

Galaxy S9 a primit critici pentru preţul prea ridicat pentru noutăţile aduse. Are acelaşi design ca predecesorul său. Iar modificările au fost făcute la camera foto duală și senzorul de amprentă, care a fost mutat mai jos. Utilizatorii s-au plâns mereu de poziţionarea neinspirată a senzorului.

Ca şi iPhone X, Samsung Galaxy S9 este rezistent la apă și la praf. Şi are un sistem de autentificare biometrică bazat pe scanarea irisului și a feței. Lupta cu Apple este aprigă. iPhone X a venit cu design şi sistem de recunoaştere facială noi, în timp ce Samsung a reprodus modelele de anul trecut, spun experţii în domeniu. 

Preţul va stabili un record nedorit. S9 va avea un preţ de pornire de 841 de euro, iar fratele său mai mare, care are două camere, va costa 997 de euro. Din spate vin puternic şi chinezii de la Huawei. Au devenit un concurent real pentru Apple şi sud-coreenii de la Samsung.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Samsung Galaxy S9, cel mai scump smartphone