Antena Meniu Search
x

San Diego: Cel puţin patru morţi, după coliziunea a două avioane de mici dimensiuni

Cel puţin patru persoane au murit duminică seara, după coliziunea a două avioane de mici dimensiuni la San Diego, au anunţat autorităţile americane

Cel puţin patru persoane au murit duminică seara, după coliziunea a două avioane de mici dimensiuni la San Diego, au anunţat autorităţile americane

Un avion cu două motoare de tip Sabreliner şi un aparat Cessna 172 cu un singur motor aterizau la Brown Field, un aeroport municipal situat la aproximativ 2,4 kilometri de frontiera mexicană, când au intrat în coliziune, a declarat Ian Gregor, un purtător de cuvânt al Administraţiei federale a aviaţiei (FAA).

"Sunt patru decese confirmate", dar "ar putea fi mai multe", a declarat Nick Schuler, din cadrul diviziei de pompieri.

Accidentul a declanşat un incendiu de vegetaţie care a fost stins, a precizat Schuler. Cele două avioane erau "la pământ, în bucăţi" când au ajuns echipele de intervenţie, a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri din San Diego, Lee Swanson, a afirmat că fragmente din epavele celor două avioane erau împrăştiate pe o distanţă de 400 de metri.

FAA şi Biroul pentru siguranţa transporturilor (NTSB) vor efectua o investigaţie pentru a determina circumstanţele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » San Diego: Cel puţin patru morţi, după coliziunea a două avioane de mici dimensiuni