Antena Meniu Search
x

Sancţiunile occidentului nu sperie Rusia. "Ne-au plictisit şi sunt subiectul ironiilor"

Sancţiunile anunţate de SUA şi UE nu par să aibă vreun efect asupra ruşilor. Mai mult, acestea sunt chiar ridiculizate la Kremlin.

 Consilierul pe probleme internaţionale al preşedintelui Vladimir Putin este cel care a ridiculizat sancţiunile impuse Rusiei de către SUA şi Uniunea Europeană şi a spus că Moscova le priveşte cu ironie şi sarcasm.

"Am auzit comentariile colegilor mei, care au fost incluşi pe lista sancţiunilor occidentale. Acestea sunt deja plictisitoare şi au cauzat un val de ironie şi chiar sarcasm", a declarat Yury Ushakov

Nu este singura declaraţie de acest fel. Şi Vladislav Surkov, un alt consilier de la Kremlin susţine că sancţiunile aduse împotriva persoanei sale reprezintă un adevărat "Oscar politic".

"Sunt de părere că sancţiunile sunt destul de confortabile, nu am nicio problemă cu ele, chiar nu mă afectează deloc", a spus Surkov.

"Dimpotrivă, sunt mândru că m-au inclus şi pe mine pe această listă, e ca un fel de Oscar al Americii pentru cei mai buni actori", a continuat oficialul rus, în aceeaşi notă ironică.

La rândul său, Vladimir Putin a declarat că aceste sancţiuni sunt tentative agresive de intimidare a Moscovei, la care Kremlinul va răspunde "în conformitate".

sursă: Antena 3 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Sancţiunile occidentului nu sperie Rusia. "Ne-au plictisit şi sunt subiectul ironiilor"