Antena Meniu Search
x

Şapte ani de închisoare pentru românul care a batjocorit-o pe iubita minoră a vărului său, în Italia

Un român stabilit în Italia a fost condamnat la şapte ani de închisoare după ce, în 2007, a batjocorit-o pe iubita vărului său.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.12.2020, 16:35

Românul are de achitat daune de 50.000 de euro victimei sale
Românul a batjocorit-o pe iubita minoră a vărului său în 2007 - Il Resto del Carlino
  • Românul a batjocorit-o pe iubita vărului său în 2007.
  • Românul are de achitat daune de 50.000 de euro victimei sale.

Pe 25 noiembrie 2007, zi în care, în mod normal, se celebrează lupta împotriva violenţei asupra femeii, la Rimini, în Italia, mai mulţi români s-au adunat la o petrecere.

Conform Libertas, printre participanţii la petrecere s-a aflat şi un român de 23 de ani care pusese ochii pe iubita vărului său, o minoră de numai 17 ani.

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool şi profitând de neatenţia celor din jur, bărbatul de 23 de ani s-a încuiat într-o cameră cu minora de 17 ani şi a batjocorit-o.

Trimis în judecată pentru infracţiunea comisă, românul de 23 de ani a reuşit să tergiverseze în mai multe rânduri luarea unei decizii.

Românul, obligat să achite daune de 50.000 de euro victimei sale

În cele din urmă, joi, la mai bine de 13 ani de la producerea incidentului, românul a fost tras la răspundere pentru fapta comisă.

A fost condamnat la şapte ani de închisoare şi la plata unor daune de 50.000 de euro către victima sa.

Veronica Magnani, magistratul care a dat sentinţa finală, a precizat că "este o compensaţie simbolică pentru cât a suferit această tânără în toţi aceşti ani".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şapte ani de închisoare pentru românul care a batjocorit-o pe iubita minoră a vărului său, în Italia