Antena Meniu Search
x

Imagini apocaliptice înainte de Crăciun

Vremea extremă le-a stricat multor canadieni şi americani sărbătorile. În sudul Statelor Unite inundaţiile şi tornadele i-au făcut pe oameni să uite de pregătirile pentru Crăciun.

Vezi și

Iar la graniţa dintre SUA şi Canada sute de mii de oameni au rămas în beznă din cauza unei ploi îngheţate.

Gerul, zăpada şi gheaţa au pus stăpânire pe nord-estul Statelor Unite şi pe regiunile dens populate din estul Canadei. De ambele părţi ale frontierei, peste 800.000 de oameni au rămas fără curent electric.

Reparaţiile sunt dificile din cauza poleiului, aşa că multe familii ar putea petrece şi Crăciunul la lumina reflectoarelor.

Sute de curse aeriene au fost anulate şi peste 11.000 - amânate, chiar la începutul sezonului vacanţelor de iarnă. Situaţia este şi mai gravă pe şosele, unde ploile urmate de răcirea bruscă a vremii au acoperit carosabilul cu polei.

Mai la sud, viscolul şi ninsoarea sunt înlocuite de inundaţii. Puhoaiele au făcut cinci victime doar în statul Kentucky.

O altă persoană şi-a pierdut viaţa în Arkansas, stat lovit de o tornadă cu rafale de vânt de peste 200 de kilometri pe oră. Alţi localnici au rămas fără case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Imagini apocaliptice înainte de Crăciun