Antena Meniu Search
x

Sase activiste Greenpeace, arestate dupa ce au escaladat cel mai mare zgarie-nori din Europa de Vest

Sase activiste Greenpeace au ajuns in arestul politiei din Londra dupa ce au escaladat cel mai mare zgarie-nori din Europa de Vest. Odata ajunse in varful structurii de 310 metri, voluntarele au arborat un banner pe care scria "Salvati Arctica".

Vezi și

Femeile au protestat, astfel, fata de forajele din zona polului nord.

Pentru a se asigura ca oamenii nu vor trece cu vederea protestul lor, cele sase activiste au escaladat cel mai inalt zgarie-nori din Europa Occidentala. Le-a luat 16 ore sa cucereasca structura de fier si sticla.

Odata ajunse in varful cladirii, la peste peste 300 de metri inaltime, au ancorat un banner pe care scria "Salvati Arctica". Seful Greenpeace Londra a asistat la manifestatie si s-a declarat mandru de reusita activistelor.

Protestul inedit a atras aprecierea a sute de trecatori, care au urmarit escaladarea, insa si furia turistilor care platisera bani grei pentru a vedea capitala Marii Britanii din varful turnului.

Cu toate ca au fost aplaudate cand au ajuns la sol, cele sase femei au ajuns in arestul politiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Sase activiste Greenpeace, arestate dupa ce au escaladat cel mai mare zgarie-nori din Europa de Vest