Antena Meniu Search
x

În mijlocul Parisului a apărut un ou uriaş. Curioşii au o surpriză uriaşă când intră în el

Dacă ajungeţi zilele acestea la Paris, ceea ce vă dorim, vă sugerăm să încercaţi o saună. Dar nu orice saună ci una amplasată chiar în inima oraşului.

Vezi și

Dacă ajungeţi zilele acestea la Paris, ceea ce vă dorim, vă sugerăm să încercaţi o saună. Dar nu orice saună ci una amplasată chiar în inima oraşului. Construită sub forma unui ou, sauna este creaţia unui artist suedez. Parizienii, dar şi turiştii, pot lua acum, o pauză de la gerul de afară. Sauna este dotată cu tot ce-i trebuie să le ofere clienţilor o experienţă unică. 

Un ou de aur amplast în mijlocul unui covor de frunze ruginii. O imagine oricum desprinsă  parcă din poveşti. Dar, contrar primelor impresii, oul nu este un monument artistic. Ci o saună, un loc în care parizienii şi nu numai se pot odihni după o zi obositoare de muncă.    

Mats Bigert, inventatorul saunei sub formă de ou: "Ne-am dorit dintotdeauna asta. Să construim ceva artistic, practic pentru oameni. Este totuşi destul de ciudat să vezi atâţia oameni dezbrăcaţi, aproape goi, cum intră în ou." 

Şi totuşi, francezi şi turişti deopotrivă fac asta. Înăuntru sunt 65 de grade Celsius.

Acoperită cu panouri solare, oglinzi din oţel şi aliaj din aur cu titan, sauna este destinaţia perfectă într-o zi friguroasă. Artistul a creat prima saună de acest tip în oraşul suedez Kiruna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » În mijlocul Parisului a apărut un ou uriaş. Curioşii au o surpriză uriaşă când intră în el