Antena Meniu Search
x

Turcia: Telefonul premierului Erdogan, "ascultat" de un serviciu special al poliţiei

Prim-ministrul Turciei, Recep Tayyip Erdogan se numără printre miile de persoane interceptate de către un serviciu special al poliţiei din Turcia

Cotidianul Hurriyet a publicat un articol şocant în legătură cu interceptările oamenilor importanţi din stat. Astfel, premierul turc Erdogan, şeful principalului serviciu de informaţii al ţării, Hakan Fidan şi mulţi alţii, printre care şi jurnalişti, academicieni, oameni de afaceri prosperi şi reprezentanţi ai unor organizaţii non-guvernamentale au fost cu toţii, timp de mai mulţi ani, urmăriţi şi ascultaţi de către un serviciu special al poliţiei.

Informaţiile clasificate au fost găsite în birourile procurorilor publici din Istanbul, de către noii procurori desemnaţi să preia funcţiile rămase vacante după concedierile masive, fără precedent, din sistemul judiciar turc, conform Antena 3.

Potrivit primelor informaţii, 3.064 de persoane au fost subiectul interceptărilor telefonice şi a monitorizării acestora, se arată în două publicaţii apropiate de cercurile guvernamentale, Star şi Yeni Safak.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Turcia: Telefonul premierului Erdogan, "ascultat" de un serviciu special al poliţiei