Antena Meniu Search
x

SCENĂ TERIFIANTĂ la metroul din Anglia. Un român ATACĂ şi DEZBRACĂ o mamă însoţită de cei doi copii, între care un bebeluş de doar trei săptămâni (VIDEO)

O tânără mamă însoţită de cei doi copii ai ei, împingând căruciorul în care se afla bebeluşul de doar trei săptămâni, a fost atacată de un român, Alexandru Ghiba, la metroul din Kearsley, o suburbie aflată în Bolton, Anglia. 

O tânără mamă însoţită de cei doi copii ai ei, împingând căruciorul în care se afla bebeluşul de doar trei săptămâni, a fost atacată de un român, Alexandru Ghiba, la metroul din Kearsley, o suburbie aflată în Bolton, Anglia. 

Femeia în vârstă de 23 de ani le-a povestit judecătorilor de la Tribunalul din Bolton că era atentă la cei doi copii ai ei şi nu şi-a dat seama că e urmărită. A observat că cineva se află în spatele ei abia când a ajuns în tunelul de la metrou.

L-a văzut că avea o tabletă în mâini şi că se uita în jur.

Camerele de supraveghere din zonă l-au surprins pe român chiar înainte ca acesta s-o atace pe tânăra mamă.

Pe acelaşi subiect

VEZI VIDEO AICI

"Felul în care se uita pe tabletă m-a dus cu gândul că privea o hartă, ceva. Arăta de parcă s-a pierdut", spune femeia.

Tânăra, care vorbea cu fiul ei, a trecut pe lângă bărbat, ajungând în pasajul pietonal subteran. Atunci a simţit că cineva o atinge din spate.

"Pur şi simplu m-a atacat. Cu o singură mişcare, mi-a tras jos chiloţii şi colanţii. Am încercat cu mâna dreaptă să mi-i ridic şi abia atunci i-am văzut faţa. L-am văzut cum stătea în spatele meu", povesteşte îngrozită femeia.

Mama celor doi copii spune că în acel moment a început să ţipe, iar bărbatul s-a întors cu spatele şi a fugit. Nu înainte de a râde şi a-i arăta un gest obscen.

Îngrozită, femeia a sunat la Poliţie. 

Ghiba, de 23 de ani, din Fairfield Road, Farnworth, a fost arestat trei zile mai târziu. El lucrează în construcţii şi neagă că ar fi atacat-o pe femeie. Spune că a venit în Anglia în ianuarie, anul acesta, ca să muncească. El a recunoscut însă că a fost la metrou în acelaşi timp cu victima, dar spune că nu i-a dat jos hainele.

"Poate am atins-o fără să îmi dau seama", a încercat să se apere românul, care se jură că nu ar face aşa ceva niciodată vreunei femei.

"Am copii acasă, o iubită, nu am de ce să fac aşa ceva. Aici muncesc pentru a-mi ajuta părinţii. Nu am avut niciodată probleme cu justiţia. Nu am venit aici ca să atac pe cineva", le-a mai spus bărbatul judecătorilor.

Procesul încă se judecă la Tribunalul din Bolton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » SCENĂ TERIFIANTĂ la metroul din Anglia. Un român ATACĂ şi DEZBRACĂ o mamă însoţită de cei doi copii, între care un bebeluş de doar trei săptămâni (VIDEO)