Antena Meniu Search
x

Mai mulţi muncitori, inclusiv români, au devenit eroii Londrei, după ce au doborât un hoţ, în plin jaf

Scene ca în filmele de acţiune au fost surprinse în centrul Londrei. Un individ care face parte dintr-o temută bandă de hoţi de bijuterii a fost placat.

Vezi și

Scene ca în filmele de acţiune au fost surprinse în centrul Londrei. Un individ care face parte dintr-o temută bandă de hoţi de bijuterii a fost placat şi pus la pământ de martori, chiar în timp ce fugea după jaful de la un magazin de lux. Cei care l-ar fi pus la pământ erau muncitori, inclusiv români.

Filmate dintr-o cafenea alăturată, imaginile surprind momentul în care hoţii sparg vitrina bijuteriei. Şase la număr, poartă căşti de motor şi sunt extrem de rapizi. 

Au în mâini răngi şi baroase şi încearcă să spargă geamul securizat al magazinului de lux. Câţiva martori ies să îi prindă, dar hoţii acţionează ca un fulger. Acest bătrânel încearcă să îi atace cu o umbrelă. 

Nu este pentru prima dată când românii se afirmă prin curaj în Marea Britanie. Florin Morariu a atacat un terorist cu o navetă de pâine în timpul atacului de la Londra din iunie. Mai mult, ieşeanul a şi adăpostit în brutărie mai multe persoane care fugeau din calea atacatorilor. 

Furturile realizate de hoţi pe mopede s-au înmulţit în Londra în ultima perioadă. Peste 16 mii au fost înregistrate numai în ultimul an, potrivit unui raport al Poliţiei Metropolitane. Ceilalţi cinci hoţi implicaţi în tentativa de jaf de la bijuteria londoneză au reuşit să fugă. Poliţia speră să le ia urma prin intermdiul complicelui lor care a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mai mulţi muncitori, inclusiv români, au devenit eroii Londrei, după ce au doborât un hoţ, în plin jaf