Antena Meniu Search
x

SCRISOARE ŞOC, publicată în presa franceză. Salah Abdeslam, singurul terorist rămas în viaţă după MASACRUL din Paris, se confesează unei femei misterioase

Presa francează publică fragmente dintr-o scrisoare trimisă din închisoare de Salah Abdeslam, singurul terorist rămas în viaţă după atentatele din Paris, de anul trecut, soldate cu 130 de morţi.

Presa francează publică fragmente dintr-o scrisoare trimisă din închisoare de Salah Abdeslam, singurul terorist rămas în viaţă după atentatele din Paris, de anul trecut, soldate cu 130 de morţi.

Potrivit liberation.fr, scrisoarea a fost trimisă drept răspuns către un expeditor misterios, o femeie care îi trimite mesaje în închisoare.

Liberation publică fragmente din această scrisoare:

"Îți scriu fără să știu de unde să încep, am primit toate scrisorile tale și nu aș putea spune dacă îmi face plăcere sau nu, dar ceea ce este sigur este că ele îmi permit să petrec ceva timp în lumea exterioară". 

Pe acelaşi subiect

"Mai întâi, nu-mi este frică să scot la iveală ceva din mine pentru că nu mi-e rușine de ceea ce sunt și apoi ce s-ar putea spune mai rău decât ceea ce s-a spus deja".

"Tu ești sinceră și la fel voi fi și eu, iar dacă te întreb despre intențiile demersului tău este pentru a mă asigura că nu mă iubești ca și cum aș fi 'un star sau un idol', pentru că primesc mesaje de acest gen și nu sunt de acord, deoarece singurul care merită să fie adorat este Allah, Stăpânul universului".

"Nu caut nici să mă ridic pe pământ, nici să semăn dezordine, nu vreau decât reformă, eu sunt musulman, adică supus al lui Allah. Ești tu supusă? Dacă nu, atunci grăbește-te să I te supui. Nu asculta oamenii, ci mai degrabă cuvintele Stăpânului tău. El te va ghida"​.

Abdeslam, care a fost încarcerat într-o închisoare din Franţa, la Fleury-Merogis, în 27 aprilie 2016, refuză în continuare să facă declarații judecătorilor. El nu i-a răspuns decât acestei femei, a cărei ultimă scrisoare a fost expediată din departamentul Cote-d'Or, vestul Franței. 

În pofida numeroaselor încercări ale cotidianului francez de a afla cine este femeia, mai multe surse judiciare au declarat pentru Liberation că nu știu absolut nimic despre această femeie misterioasă și nu sunt în măsură să-i confirme identitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » SCRISOARE ŞOC, publicată în presa franceză. Salah Abdeslam, singurul terorist rămas în viaţă după MASACRUL din Paris, se confesează unei femei misterioase