Antena Meniu Search
x

Secretele unui ten sanatos

Doamnelor, exista frumusete fara batranete! Fara bisturiu si fara botox. Secretele sunt pe cat de simple, pe atat de eficiente si nu se gasesc in formule miraculoase care se cumpara pe bani grei.

Vezi și

Intr-o societate obsedata de tinerete, Jane Fonda este exemplul perfect ca. perfectiunea exista si la 75 de ani. Ajunsa la varsta a treia, actrita arata ca la prima tinerete. Are un singur secret. Nu botoxul ci, optimismul pe care il alimenteaza cu ganduri pozitive, multa yoga, exercitii fizice si mancare cat mai naturala.

„Mi-a luat foarte mult timp sa aflu cum sa fac sa ma simt, cum ar spune francezii. Sa ma simt bine in pielea mea, sa ma simt bine cu mine, sa simt ca nu vreau sa fiu perfecta! Nu trebuie sa fim perfecti”, spune actrita.

Anii parca au stat in loc si pentru Sophia Loren. Pe covorul rosu sau in afara lui, la aproape 80 de ani, doamna cinematografiei italiene inca fura privirile domnilor de toate varstele. Hidratarea este regula ei de aur si este aceeasi pe care o repeta aproape obsesiv toti medicii dermatologi.

Pentru a stimula pielea sa produca si mai multe substante care sa o protejeze, trebuie sa avem o alimentatie bogata in vitamina E. Seminte, nuci, alune de padure si migdale. Iar o crema hidratanta cu factor ridicat de protectie solara poate face minuni pentru ca frumusetea sa nu devina un mit dupa 40 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Secretele unui ten sanatos