Antena Meniu Search
x

Gest incredibil al şefului poliţiei din Buenos Aires. Şi-a denunţat propriul frate şi a ordonat arestarea lui pentru trafic de influenţă

Şeful poliţiei din provincia argentiniană Buenos Aires, Fabian Perroni, şi-a denunţat propriul frate şi a ordonat arestarea sa.

Şeful poliţiei din Buenos Aires şi-a denunţat propriul frate şi a ordonat arestarea lui pentru trafic de influenţă

Şeful poliţiei din provincia argentiniană Buenos Aires, Fabian Perroni, şi-a denunţat propriul frate şi a ordonat arestarea sa, acesta urmând să fie acuzat de trafic de influenţă şi escrocherii.

Fabian Perroni a negat că fratele său Fabio Maximiliano, arestat vineri, ar fi lucrat la un moment dat în poliţie şi a dat asigurări că nu mai discutase cu el de zece ani, având 'gusturi diferite'. El a explicat că  a aflat de faptele fratelui său 'cu câteva zile' mai devreme, după ce un coleg l-a întrebat dacă are cumva un frate sau fiu poliţist şi i-a prezentat înregistrări cu vocea acestuia.

"Făcea trafic de influenţă, profitând de situaţia de a fi fratele meu şi de rolul pe care îl îndeplinesc", a indicat Fabian Perroni.

"Poliţia este o mare familie, în care unii mai au şi comportamente ilegale şi acest lucru trebuie rezolvat. Nu vom fi în niciun caz complici la delicte", a subliniat Perroni, care se află în fruntea poliţiei din Buenos Aires din mai anul trecut, după ce predecesorul său a fost demis pentru legături cu traficul de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Gest incredibil al şefului poliţiei din Buenos Aires. Şi-a denunţat propriul frate şi a ordonat arestarea lui pentru trafic de influenţă