Antena Meniu Search
x

Seria MĂRTURISIRILOR despre TRUMP continuă! O cunoscută actriţă de peste ocean DEZVĂLUIE detalii INCENDIARE: "Era complet OBSEDAT DE MINE şi complet nebun"

Este binecunoscut faptul că showbiz-ul de peste ocean nu a fost de partea lui Trump în cursa pentru Casa Albă şi, mai mult de atât, artiştii nu au avut nicio reţinere în a-şi exprima dezamăgirea peste măsură atunci când magnatul imobiliar a câştigat scaunul din Biroul Oval. 

Este binecunoscut faptul că showbiz-ul de peste ocean nu a fost de partea lui Trump în cursa pentru Casa Albă şi, mai mult de atât, artiştii americani nu au avut nicio reţinere în a-şi exprima dezamăgirea peste măsură atunci când magnatul imobiliar a câştigat scaunul din Biroul Oval. 

Cunoscuta actriţă Kristen Stewart, vedeta triologiei "Twilight", a vorbit despre conjunctura în care l-a cunoscut mai bine pe Trump, pe vremea când miliardarul prezenta emisiunea "The Apprentice".

Trump i-a reproşat actriţei, public, în postări pe pagina sa de Twitter, faptul că i-a fost infidelă iubitului său de atunci, Robert Pattinson, cel alături de care a jucat în seria Twilight. 

"Era supărat pe mine acum cîţiva ani, complet obsedat de mine şi complet nebun", a declarat actriţa.

"Robert Pattinson nu trebuie să o accepte înapoi pe Kristen Stewart", scria Trump la 17 octombrie. "Ea l-a părăsit ca pe un cîine şi o va face din nou, este suficient să te uiţi. El poate găsi pe cineva mai bun de atît!", au fost două din mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Seria MĂRTURISIRILOR despre TRUMP continuă! O cunoscută actriţă de peste ocean DEZVĂLUIE detalii INCENDIARE: "Era complet OBSEDAT DE MINE şi complet nebun"