Antena Meniu Search
x

SFÂRŞIT GROAZNIC pentru două românce, în Italia! Tinerele au MURIT PE LOC, după ce au intrat cu maşina într-un zid. Fetele n-au avut nicio şansă (VIDEO ŞOCANT)

Două tinere din Arad și-au pierdut viața în urma unui teribil accident de circulație ce a avut loc miercuri, 29 martie, în jurul orei 4:00, în localitatea Ponte di Piave, provincia Treviso, din nordul Italiei. 

Două tinere din Arad și-au pierdut viața în urma unui teribil accident de circulație ce a avut loc miercuri, 29 martie, în jurul orei 4:00, în localitatea Ponte di Piave, provincia Treviso, din nordul Italiei. 

Potrivit presei locale, impactul a fost unul foarte violent, autoturismul – un BMW de culoare roşie – a părăsit carosabilul și a izbit în plin un zid, oprindu-se într-un șanț. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

„Cele două femei, C.O.R de 35 de ani și B.T.C. de 30 de ani, se pare că lucrau într-un club de noapte din zonă și la acea oră se întorceau spre casă, de la serviciu. Probabil din cauza oboselii, presupun anchetatorii, femeia care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și a intrat în șanț, izbindu-se frontal de un zid de susținere. În urma impactului, cele două femei au murit pe loc iar corpurile au fost transportate de autorități la morga spitalului din localitatea Oderzo, după ce au fost extrase din rămășițele automobilului de către echipa de descarcerare a pompierilor din localitatea Motta”, se arată pe portalul de știri al comunității de români din Italia.

Din imagini se poate observa că mașina este complet distrusă. Poliţia susţine că vina aparţine conducătorului auto.

Cele două femei erau mame, cea de 35 de ani având o fetiţă, iar cea de 30 de ani – un băiat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » SFÂRŞIT GROAZNIC pentru două românce, în Italia! Tinerele au MURIT PE LOC, după ce au intrat cu maşina într-un zid. Fetele n-au avut nicio şansă (VIDEO ŞOCANT)