Antena Meniu Search
x

Și-a SUFOCAT soția cu o pernă, într-un "ultim gest de dragoste". MOTIVUL tulburător din spatele acestei crime

Un pensionar care și-a sufocat soția cu o pernă, într-un "ultim gest de dragoste", a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie.

Un pensionar care și-a sufocat soția cu o pernă, într-un "ultim gest de dragoste", a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie.

Anul trecut, în luna aprilie, Ian Gordon, 67  de ani, și-a sufocat soția Patricia, 63 de ani, acoperindu-i fața cu pernă, în locuința lor din Troon (Ayrshire).

Luni, la Curtea Supremă din Edinburgh, Gordon a fost judecat pentru omucidere din culpă și a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Justiția a decis să renunțe la acuzația de crimă, după ce fiica cuplului a ținut o pledoarie emoționantă, prin care cerea iertarea tatălui ei pentru gestul făcut din dragoste pentru soția lui. Potrivit acesteia, cei doi soți, căsătoriți de 46 de ani, au făcut un pact, după ce femeia s-a declarat convinsă că suferă de cancer la plămân în fază terminală.

Însă, aceasta a refuzat tratamentul, deoarece îi era frică de spitale.

La autopsie s-a descoperit, de asemenea, că moartea ar fi putut fi cauzată de o cantitate mare de medicamente, luată pentru atenuarea durerilor.

'După ce acuzatul a recunoscut că și-a sufocat soția, cu o pernă, dovezile medicale nu par să concluzioneze că moartea ar fi survenit astfel. Nivelul de medicamente consumate de victimă ar putea să explice moartea acesteia, a declarat procurorul Ian McSporran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Și-a SUFOCAT soția cu o pernă, într-un "ultim gest de dragoste". MOTIVUL tulburător din spatele acestei crime