Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Adolescentă VIOLATĂ DE DOUĂ ORI în aceeaşi zi! A doua oară, copila a fost SILUITĂ de bărbatul căruia îi ceruse ajutorul (VIDEO)

Dramă teribilă pentru o adolescentă în vârstă de 15 ani. Nefericita a fost violată de două ori în decurs de câteva ore, de doi bărbaţi diferiţi.

Dramă teribilă pentru o adolescentă în vârstă de 15 ani. Nefericita a fost violată de două ori în decurs de câteva ore, de doi bărbaţi diferiţi.

S-a întâmplat în Birmingham, Marea Britanie, primul atac asupra fetei având loc într-o zonă obscură a gării Witton. Adolescenta se plimba marţi seara împreună cu o prietenă, de care însă s-a despărţit la un moment dat. A fost atacată de un bărbat, care a agresat-o sexual.

La scurt timp după incident, după ce a reuşit să scape de ghearele agresorului, fata a ieşit în staţie şi, în stare de şoc, a făcut semn unui şofer să oprească, cerându-i ajutorul.

Pe acelaşi subiect

Din păcate pentru ea, după ce a intrat în maşină, a fost violată a doua oară.

Poliţia britanică a declanşat o investigaţie de amploare pentru a-i prinde pe cei doi violatori.

“A fost un coşmar pentru această fată. Analizăm toate înregistrările de pe camerele de supraveghere şi căutăm potenţiali martori”, a declarat inspectorul-şef Tony Fitzpatrick.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » ŞOCANT! Adolescentă VIOLATĂ DE DOUĂ ORI în aceeaşi zi! A doua oară, copila a fost SILUITĂ de bărbatul căruia îi ceruse ajutorul (VIDEO)