Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Uite ce SURPRIZĂ a primit această MIREASĂ de la PRIETENA EI!

Cu siguranţă că multă lume a trecut prin chinul de a alege cadoul perfect pentru nunta la care urmează să participe. Dar există cineva care a dat o nouă dimensiune surprizelor de la nuntă. Se ştie că miresele nu vor să aibă parte de situaţii neprevăzute la nuntă. Dar ceea ce i s-a întâmplat Amandei Hutchinson a fost cu adevărat incredibil. Chiar cu puţin timp înainte de începerea ceremoniei, cea mai bună prietenă a miresei a început să simtă că ceva nu este în regulă. Brusc, acesteia i s-a rupt apa. Nu mici au fost emoţiile miresei când a văzut ce surpriză i-a făcut cea mai bună prietenă, chiar în ziua nunţii sale.

Cu siguranţă că multă lume a trecut prin chinul de a alege cadoul perfect pentru nunta la care urmează să participe. Dar există cineva care a dat o nouă dimensiune surprizelor de la nuntă.

Se ştie că miresele nu vor să aibă parte de situaţii neprevăzute la nuntă. Dar ceea ce i s-a întâmplat Amandei Hutchinson a fost cu adevărat incredibil.

Chiar cu puţin timp înainte de începerea ceremoniei, cea mai bună prietenă a miresei a început să simtă că ceva nu este în regulă. Brusc, acesteia i s-a rupt apa.

Nu mici au fost emoţiile miresei când a văzut ce surpriză i-a făcut cea mai bună prietenă, chiar în ziua nunţii sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ŞOCANT! Uite ce SURPRIZĂ a primit această MIREASĂ de la PRIETENA EI!