Antena Meniu Search
x

Caz bulversant! Gestul dezgustător făcut de un profesor de muzică a șocat o întreagă comunitate. Mii de elevi i-au căzut victime

Un caz de-a dreptul bulversant a șocat o întreagă comunitate, după ce mii de elevi de la școli au fost vizați de gestul dezgustător făcut de un profesor.

Un caz de-a dreptul bulversant a șocat o întreagă comunitate, după ce mii de elevi de la școli din California au fost vizați de gestul dezgustător făcut de un profesor de muzică.

Potrivit Daily Mail, un profesor de muzică din California este investigat, după ce s-a descoperit că ar fi oferit unor elevi mii de fluiere acoperite lichid seminal.

Potrivit Daily Mail, bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost arestat, el fiind acuzat că, în cadrul unui program educațional, pe care l-a inițiat, ar fi distribuit elevilor de la 13 școli din california mii de fluiere făcute din plastic, contaminate cu sperma lui.

Programul 'Flutes Across The World/Fluiere în toată lumea' ar fi fost inițiat încă din anul 2012, iar elevii de clasa a V-a, cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani, ar fi primit astfel mii de fluiere. În cadrul programului, copiii trebuiau să picteze aceste fluiere.

Mai multe școli ar fi trimit scrisori părinților prin care erau anunțați că fluierele ar fi putut fi acoperite cu lichid seminal, ei fiind rugați să le pună într-o pungă de plastic și să le predea pentru a fi analizate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Caz bulversant! Gestul dezgustător făcut de un profesor de muzică a șocat o întreagă comunitate. Mii de elevi i-au căzut victime