Antena Meniu Search
x

Şofer de TIR dat dispărut de patron, de două zile, camionul găsit de Poliţie în Germania, cu perdelele trase la cabină

Şofer de TIR dat dispărut de patron, camionul găsit de Poliţie în Germania, cu perdelele trase la cabină. De pe 10 ianuarie patronul nu mai ştia nimic de angajatul lui, pe 12 ianuarie a decis să anunţe poliţia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.02.2020, 09:57

Şofer de TIR dispărut
Şofer de TIR dat dispărut de patron, de două zile, camionul găsit de Poliţie în Germania, cu perdelele trase la cabină - Poliţia Germană
  • Un şofer de TIR a fost dat dispărut de patronul lui.
  • Acesta a aşteptat două zile, înainte să anunţe poliţia.

Şofer de TIR dat dispărut de patron, camionul găsit de Poliţie în Germania, cu perdelele trase la cabină. De pe 10 ianuarie patronul nu mai ştia nimic de angajatul lui, pe 12 ianuarie a decis să anunţe poliţia.

Întâmplarea a fost povestită într-o postare pe contul oficial de Facebook al Poliţiei din Brandemburg, cei care au reuşit să dea de urma camionului.

"Pe 10.02. un patron îngrijorat ne-a anunţat că de două zile unul dintre şoferii lui e dat dispărut, cu tot cu camion. Am plecat în căutarea lui și am găsit camionul într-o stație de odihnă pe A10.

Perdelele cabinei erau trase, astfel încât nu era posibil să vedem ceva în interior. Ne temeam de ce e mai rău. După o bătaie în uşă, șoferul s-a deschis, totuși. Era evident că nu se simțea bine. S-a curbat și se ținea de stomac, îl durea. 

Pe acelaşi subiect

Am solicitat ajutor la serviciul de urgenţă medicală, l-au dus imediat pe bărbat la spital. Acolo, medicii au găsit un ulcer perforat care i-ar fi putut aduce moartea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost operat de urgență în aceeași zi și este încă în tratament medical. Dar, datorită salvării rapide, ce e mai rău a putut fi evitat. Recuperare plăcută vă dorim!", au scris poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şofer de TIR dat dispărut de patron, de două zile, camionul găsit de Poliţie în Germania, cu perdelele trase la cabină